CSS3 Button Design Css3Menu.com

Sport & Ontspanning MFC

Wij willen de kinderen voldoende sport- en ontspanningsmogelijkheden bieden omdat deze eveneens van groot belang zijn voor de ontwikkeling en het welbevinden van de kinderen.
In alle leefgroepen is een ruim aanbod aan aangepast spelmateriaal en plaats om een aangename avond of namiddag te beleven. Er is een spelotheek en een kinderbibliotheek waar groepen en klassen materiaal kunnen ontlenen. We beschikken bovendien over een zee van ruimte, accommodatie en creativiteit om de kinderen een aangename vrijetijdsbesteding aan te bieden: het zwembad, de speeltuin, een sportveld, fietsen en gocarts, de snoezelruimte, de zorghoeve, de sporthal, busjes om op uitstap te gaan, …

Daarnaast zijn er jaarlijks een aantal feesten voor de kinderen (verjaardagsfeestjes in de leefgroep, Sint feest, welkomstfeest voor de nieuwe kinderen, carnaval, kerstfeest, …).
Ouders, familie en vrienden worden uitgenodigd op de hutsepotavond, de wandeldag, het zomerfeest en het schoolverlatersfeest wanneer het kind de voorziening verlaat.
Broers en zussen kunnen om de twee jaar een activiteit bijwonen in de leefgroep.

Indien mogelijk en na overleg met de ouders kunnen kinderen ook aansluiten bij reguliere sport- en vrijetijdsactiviteiten (sportclubs, vakantiewerkingen, jeugdbewegingen, …) . Dit gebeurt zowel tijdens het schooljaar als tijdens de vakantie.

21/11/2018 20:53:11Stacks Image 3115
Stacks Image 3118
Stacks Image 3121
Stacks Image 3124
Stacks Image 3129
Stacks Image 3132
Stacks Image 3135
Stacks Image 3138